طرز تهیه یاکیتوری؛ یک کباب خوشمزه ژاپنی
به گزارش مجله سرگرمی، امروز قصد داریم دستور تهیه یاکیتوری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری
فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده 800 گرم
پیاز قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ به میزان دلخواه
گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
مایونز نصف فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری
کره به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل گردد.
گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته گردد.
روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.
بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.
گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و کباب کنید.
در همین حین مایونز و سس خردل و میزانی کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط نموده و با برس روی سیخ های کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.
منبع: گردشبانandishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری
bizbing.ir: مجله بیزبینگ: مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار