طرز تهیه یاکیتوری؛ یک کباب خوشمزه ژاپنی

به گزارش وبلاگ اریکه، امروز قصد داریم دستور تهیه یاکیتوری را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه یاکیتوری؛ یک کباب خوشمزه ژاپنی

مواد لازم:

سس سویا 2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه یک قاشق چای خوری

فیله گوساله یا گوشت ران مرغ خرد شده 800 گرم

پیاز قرمز 1 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

قارچ به میزان دلخواه

گوجه گیلاسی به میزان دلخواه

مایونز نصف فنجان

سس خردل یک قاشق چایخوری

کره به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل رنده شده را بریزید و هم بزنید تا شکر حل گردد.

گوشت یا مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته گردد.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند.

بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و بهمراه پیاز, گوجه گیلاسی, فلفل دلمه و قارچ به سیخ بکشید.

گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و کباب کنید.

در همین حین مایونز و سس خردل و میزانی کره آب شده را در کاسه کوچکی مخلوط نموده و با برس روی سیخ های کباب زده پس از آماده شدن میتوانید با برنج و نان سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه یاکیتوری؛ یک کباب خوشمزه ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یاکیتوری؛ یک کباب خوشمزه ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید