طرز تهیه سالاد گل کلم، سالاد ضد سرطان

به گزارش مجله سرگرمی، سالاد گل کلم سالاد بسیار خوشمزه ای از ترکیب گل کلم و انواع سبزیجات تازه و ادویه است. گل کلم طعم دار کباب شده با سس سبزیجات متنوع سرو می گردد.

طرز تهیه سالاد گل کلم، سالاد ضد سرطان

گل کلم (فارسی شرقی:گل پی) در شاخه سبزیجات دسته بندی می گردد که گل آن بیشتریناستفاده را دارد و ساقه و برگ های آن دور ریخته می گردد.

گل کلم که به واسطه بذر کشتمی گردد را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخارپز و یا خام مصرف کرد. ترکیبات ضد سرطان گل کلم، بیشتر در حالتی که به صورت بخار پز طبخ شده باشد وجود دارد و آب پز و سرخ کردن گل کلم خاصیت ضد سرطانی گل کلم را کمتر می نماید.

در هنگامپخت، برگ های بیرونی و ساقه ضخیم برداشته می گردد. برگ های گلم کلم نیز خوراکی هستند اما اغلبدور انداخته می شوند. سالاد گل کلم سالاد بسیار خوشمزه ای است که میتوان به مدل هایمختلف آن را تهیه و از طعم آن لذت برد. یکی از این سالاد ها که در اینجا دستور تهیهآن را بیان خواهیم کرد سالاد کلم کباب شده با سس سبزیجات است. با ما همراه باشید.

سالاد گل کلم با سس سبزیجات

مواد لازم جهت تهیه سالاد گل کلم

گل کلم عظیم 1عددد
سیر رنده شده2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پونه تازه خرد شده 2 قاشق غداخوری
آب 2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
فلفل تند 1 قاشق غذاخوری
فلفل خرد شده1 قاشق چای خوری
جعفری تازه خرد شده3 قاشق غذاخوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
روغن کانولا یا زیتون5 قاشق غذاخوری

روغن کانولا یا کانولاشامل کلزاهایی می گردد که از آنها روغن استخراج می گردد. دانه کلزا دارای 25 تا 55درصد روغن، 18 تا 24 درصد پروتئین و 12 تا 20 درصد پوست است. روغن کانولا (روغن گیاهیبه همین نام که در کانادا می روید) بعنوان یک روغن خوراکی (کانولا اویل) که ازکاشت گونه های مختلف بذر در زمین های مخصوصِ کاشت دانه های روغنی فراوری می گردد،شناخته می گردد.

دستور تهیه سالاد گل کلم

  1. در یک قابلمه یا تابهکوچک، روغن، سیر، فلفل و نمک را بریزید وتقریبا 2 یا 3 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا صدای سرخ شدن سیر در بیایداما قهوه ای نگردد.
  2. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اینبار فلفل، پونه، آب و سرکهرا درون تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید.
  3. گل کلم را بشوئید و آن را به صورت لایه های ضخیم ببرید و کمی فلفلروی آنها بپاشید. حال برای کباب کردن آنها می توانید از دو روش بهره ببرید.
  4. در روش اول می توانیدآنها را در فر قرار دهید و تا زمانی که کمی قهوه ای شدند، آنها را کباب کنید.
  5. و در روش دوم می توانیداز تابه نچسب و 5 قاشق آب یاری بگیرید و برش های گل کلم را در حالیکه در تابهرا گذاشته اید، در عرض تنها چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. برای اینکار می توانیداز تابه دو طرف نیز بهره ببرید.
  6. پس از اینکه گل کلم راکباب کردید آنها را در بشقاب سالاد بچینید و از سس سبزیجات و سس فلفلی که درستکرده بودید روی آنها بریزید و سپس جعفری را روی آنها بپاشید و سالاد را سرو کنید.

سالاد گل کلم آماده سرو

نکات
  • گل گلم را نیز می توانید آبپز کنید.
  • اگر از سس سفید بهره ببرید نیز، سالاد شما خیلی خوشمزه می گردد.

طرز تهیه سس سفید

  1. سس مایونز را به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در ظرفی بریزد.
  2. 1 قاشق غدا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  3. به میزان خیلی کم نمک و شکر به آن اضافه کنید.
  4. 1 قاشق ماست شیرین داخل ظرف بریزید و خوب بهم بزنید تا سس یکدست گردد.
  5. در نهایت کمی آب جوشیده بر روی آن بریزید تا کمی شل گردد.
  6. از فلفل سیاه نیز کمی بهره ببرید تا عطر بهتری گیرد.
  7. از سبزیجات هم می توان استفاده کرد ولی در اینجا سس سبزیجات دارید و نیازی به استفاده سبزیجات نیست.

سس سفید را در ظرف مورد نظر بریزید و گل کلم ها را در آن بگذارید و در انتها سس سبزیجات را روی آن بریزید و با جعفری تزیین نمایید.

نوش جان... .

گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی خبرنگاران

andishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری

bizbing.ir: مجله بیزبینگ: مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 117139

به "طرز تهیه سالاد گل کلم، سالاد ضد سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد گل کلم، سالاد ضد سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید