با چشیدن نمک قبل از غذا سلامت معده خود را تضمین کنید
به گزارش مجله سرگرمی، امروزه به دلیل اینکه انواع نوشیدنی ها کنار غذا مصرف می شود، اغلب مردم در ایران دچار رطوبت و سردی معده هستند که ریشه بسیاری از بیماری هاست.
به گزارش خبرنگاران، طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی گرم و خشک است به همین دلیل می تواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد.
از آنجا که غلبه سردی و تری یا بلغم، سستی و کم تحرکی را در پی خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل تر شده و در هضم غذا و هم ارسال احساس سیری به مغز کندتر عمل میکند؛ در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می شود.
خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث می شود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و هم رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
در اینجا منظور از نمک، نمک طبیعی است. نمکی که در معرض هوا قرار بگیرد و کمی رطوبت را به خود جذب کند، نمک طبیعی است.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: جام جم آنلاینandishemag.ir: مجله اندیشه | مجله خبری و تحلیل اندیشه، گردشگری، ورزشی و فناوری
bizbing.ir: مجله بیزبینگ: مجله موفقیت در کارآفرینی و کسب و کار